top of page
  • northseavikings

Day 27 - Return of two Vikings!

Updated: Sep 27, 2023

We had to wait 27 days for it, but today he was here, Wimohala! At the beginning of January he had an operation on his feet, which is why he couldn't be there at the start. He had hoped to still be able to participate in part of the challenge, but his mind wanted to go faster than his body, so he had to deal with the cold waves of adversity at home. But as befits a true Viking, he got through it. With crutches and still bandaged feet he was on the beach to encourage us.


And also Sagoana was backagain! After a busy period of moving, she had found the time and courage to brave the cold waves. It was good to have her smile and encouraging vocal qualities back again and she even brought her father with her, who was curious to see the other vikings so early in the morning. And the best of all, she seized the opportunity of being back to celebrate the move with Bubbels and Bisquits! It was another fantastic morning!


We hebben er 27 dagen op moeten wachten, maar vandaag was hij er dan, Wimohala! Begin januari was hij geopereerd aan zijn voeten, vandaar dat hij er bij de start niet bij kon zijn. Hij had gehoopt toch nog een deel van de challenge mee te kunnen doen, maar zijn geest wilde sneller dan zijn lichaam, waardoor hij de koude golven van tegenspoed thuis heeft moeten verwerken. Maar zoals het een echte Viking betaamt, heeft hij zich er doorheen geslagen. Met kruk en nog ingezwachtelde voeten was hij op het strand om ons een hart onder de riem te steken.


En ook Sagoana was weer terug! Na een drukke periode van verhuizen had ze de tijd en moed gevonden om de koude golven te trotseren. Het was goed om haar lach en bemoedigende vocale kwaliteiten weer terug te hebben en ze had zelfs haar vader meegenomen, die zo vroeg in de ochtend benieuwd was naar de andere vikingen. En het beste van alles, ze greep de kans om terug te zijn aan om de verhuizing te vieren met Bubbels en Bisquits! Het was weer een fantastische ochtend!
26 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page